Hoved- og slutrengøring

SERVICES

Hoved- og slutrengøring

Vi tilbyder privat rengøring af dit hjem. Privat rengøring omfatter rengøring af de dele af dit hjem, som du ønsker at få gjort rene. Det er dig der bestemmer hvor der skal gøres rent – og hvornår. Vi er selvfølgelig klar med rådgivning og forslag til hvordan det kan gøres.

Når du vælger os, så får du et firma hvor medarbejderne har stor erfaring med privat rengøring gennem flere år. Vi er eksperter i privat rengøring og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ved at stabilitet og troværdighed betyder meget for vores kunder, og hvis du bestiller privat rengøring hos os, så kan du regne med et loyalt firma der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Privat rengøring leveres som udgangspunkt i faste intervaller, som du selv bestemmer. Vi er meget fleksible og har heller ikke noget imod at ændre en aftale. Det er som udgangspunkt den samme rengøringsassistent der kommer i dit hjem – det gør det lettere for dig at planlægge din rengøring med os. Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler og sikrer os samtidig en ordentlig udluftning – det skal kunne mærkes at der er blevet gjort rent.

Har du specielle ønsker til noget der skal gøres i forbindelse med rengøringen, fx sengeopredning, skjortestrygning eller noget helt tredje, så tag en snak med vores rengøringsassistent – det kan som regel sagtens lade sig gøre.

Det betyder meget for os at du er tilfreds. Derfor får du 3 gange til nedsat pris når du bestiller fast privat rengøring hos os. Det er nemlig vores erfaring at vi herefter har fået helt styr på dine forventning og krav til os. Du kan til enhver tid afbryde samarbejdet med os.
Kontakt os. Vi kan som regel allerede starte i dag!

PRISER

Pris / de første 3 gange

175Dkk / i timen

  • Pris efter fradrag:
  • 127 Dkk / timen

Normal Pris

290Dkk / i timen

  • Pris efter fradrag:
  • 211 Dkk / timen

VI TILBYDER OGSÅ

Kontor

Trappevask

Sommerhus

Vinduespudsning

Kontakt os i dag.

Tlf 5050 7665 eller skriv til os here


Privat rengøringErhvervsrengøring